15 خرداد 1399 : 11:47

رئیس دانشگاه سوره سازمان تبلیغات اسلامی:
استقلال فرهنگی یک مسئله مهم در اندیشه امام خمینی (ره) بود
وسائل ـ محمدحسین ساعی گفت: مسئله استقلال فرهنگی و خودباوری یک مسئله بسیار مهم در ذهن و اندیشه امام خمینی (ره) بود.
11 خرداد 1399 : 18:58

استاد دانشگاه تهران بیان کرد؛
ضرورت سواد عمومی منطقی برای شهروندان / تفکر به دست شبکههای اجتماعی افتاده است
وسائل ـ دکتر قراملکی با بیان اینکه داشتن سواد عمومی منطقی برای شهروندان ضروری است، گفت: بالا رفتن مهارت سنجشگری در زندگی عمومی، جامعه را از سادهلوحی دور میکند.
13 ارديبهشت 1399 : 13:53

توسط مؤلف و پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت صورت گرفت؛
بررسی اهمیت توسعه یادگیری الکترونیک در جامعه مهدوی به عنوان پیش نیاز ظهور
وسائل ـ مؤلف و پژوهشگر حوزه تعلیم و تربیت به مبحث اهمیت توسعه یادگیری الکترونیک در جامعه مهدوی به عنوان پیشنیاز ظهور پرداخت.
10 ارديبهشت 1399 : 17:15

از سوی رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس مطرح شد؛
نقشه راه توسعه علوم اسلامی با نگاه به بلاهای انسانی و پیامدهای آن
وسائل ـ رئیس مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با اشاره به وظایف حوزههای علمیه در توسعه و تعمیق علوم اسلامی در مرحله پساکرونا گفت: پیوند زدن بلاهای سخت و پیامدهای آنها به دانشهای اسلامی و تجزیه و تحلیل علمی این حوادث از خاستگاه دانشهای اسلامی از وظایف بسیار مهم علمای دین و حوزههای علمیه است.
10 ارديبهشت 1399 : 17:11

در نشست علمی تبیین شد؛
بررسی دلایل بیتوجهی بسیاری از مردم به هشدارهای کرونا
وسائل ـ استاد حوزه به بررسی و تحلیل اخلاق اجتماعی کرونا در کشور پرداخت و به مواردی اشاره کرد که باید روی آنها تحلیل جامع انجام شود.
27 بهمن 1398 : 20:22

در نشست علمی تبیین شد؛
اولویت معروف سازی نسبت به امر به معروف / الزامات اصلاح تصویر نهی از منکر
وسائل ـ حجت الاسلام حائری شیرازی گفت: تعداد آیات و روایاتی که سفارش به عملِ معروف میکنند، نسبت به امر به معروف از نگاه آماری، ۷۰ به ۳۰ است. وقتی ما با مفاهیم مختلف خصوصا مفاهیم مرتبط با قرآن و حدیث، مواجه میشویم، اگر به منبع اصلی مراجعه کنیم، میتوانیم ویژگیهای آن را دریافت کنیم و تصویر واقعی آن را ببینیم. ولی خیلی از تصاویری که از مفاهیم در ذهن ما شکل گرفته است بر اساس بروز و نمود خارجی و آن چیزی است که در بستر اجتماع بوده است.
30 دی 1398 : 20:09

ضرورت شناسایی رد پای استکبار در سبک زندگی با تفکر انتقادی
وسائل ـ تاکنون بسیار درباره لزوم استکبارستیزی، مقاومت در برابر زیادهخواهی سلطهگران و ماهیت گزارهای همچون «مرگ بر آمریکا»، از منظر دینی و منافع ملی خواندهایم و شنیدهایم؛ اما به راستی راه تحقق این اهداف را چگونه باید پی گرفت؟ آیا صرف تکرار لسانی «مرگ بر آمریکا» در اجتماعات کوچک و بزرگی که گاه و بیگاه به مناسبتهای مختلف در کشور برپا میشود، برای تحقق وظایف دینی یک مسلمان در برابر استکبار کافی است؟ آیا صرفاً بیان اینکه «مقاومت چیز خوب و استکبار چیز بدی است!»(چه اینکه بعضی سخنوران تریبونهای رسمی سالهاست چنین سخن میگویند!) منافع ملی کشور ما را در برابر هجمه همهجانبه دشمن تأمین و جامعه را مقاوم میکند؟
06 آذر 1398 : 18:22

حجت الاسلام والمسلمین رفعتی نائینی / ۱۷
فقه رسانه | تاثیر گذاری از شرایط استحبابی ویژه پیام رسان دینی است
به گزارش وسائل ـ حجت الاسلام والمسلمین رفعتی نائینی در این جلسه درس خارج فقه رسانه گفت: مخاطب را چند جور میشود دسته بندی کرد؛ 1)بر اساس ویژگیهای جمعیتی 2) بر اساس دین باوری، اعتقاد و مذهب 3) بر اساس فرهنگ، نژاد آداب و رسوم 4) بر مبنای رفتار و کردار 5) بر اساس استفاده از رسانه.
22 آبان 1398 : 16:52

حجت الاسلام والمسلمین رفعتی نائینی/ ۱۴
فقه رسانه | زمان شناسی؛ نخستین وظیفه پیامرسان دینی
وسائل ـ حجت الاسلام والمسلمین رفعتی نائینی زمانشناسی را اولین وظیفه پیامرسان دینی دانست و گفت: منظور از زمان شناسی یعنی در برنامه ریزی کاری و فعالیتهای رسانهای به شرایط و اوضاع و احوال زمان توجه داشته باشد.