vasael.ir

کد خبر: ۱۲۵۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۵ - 09 January 2019
با حضور پژوهشگران خارجی و داخلی و نماینده پاپ برگزار شد؛

پیش‌نشست کنفرانس تربیت دینی در ادیان ابراهیمی

وسائل ـ دومین پیش نشست کنفرانس تربیت دینی در ادیان ابراهیمی با عنوان «نظام تربیت دینی در دانشگاه‌ها و حوزه علمیه» با حضور نماینده پاپ، اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.
به گزارش خبرنگار وسائل، دومین پیش نشست کنفرانس تربیت دینیپیش‌نشست کنفرانس تربیت دینی در ادیان ابراهیمی در ادیان ابراهیمی با عنوان «نظام تربیت دینی در دانشگاه‌ها و حوزه علمیه» با حضور اندیشمندان و پژوهشگران داخلی و خارجی ۱۹ دی ماه در سالن آمفی تئاتر دانشگاه علوم اسلامی رضوی برگزار شد.

مهدی نژاد، معاون علمی آستان قدس رضوی در این نشست ضمن خیر مقدم به کاردینال‌های مسیحیت و اندیشمندان داخلی گفـت: این نشست‌ها با توجه به انتقال تجربیات و تعامل از جهت شناخت فضای بین الملل برای طرفین مفید و سودمند خواهد بود.

وی با تأکید بر این مطلب که پیام امام رضا (ع) محلی و منطقه‌ای نیست بلکه برگفته از قرآن، سراسری، جهانی و دائمی است، اظهارکرد: در واقع این فرصت هم اندیشی، زمینه‌ای مناسب برای پیام رسانی و بستری برای اشاعه و معرفی حق اسلام در جهان باشد.

مهدی نژاد ادامه داد: از بین همه مطالبی که در علوم انسانی وجود دارد، علوم تربیتی برجستگی و ویژگی خاصی دارد که مرتبط با هدایت و جهت دهی و افکار و رفتار انسان‌ها است؛ این مسأله رسالت بزرگ انبیاء است.

معاون علمی آستان قدس رضوی بیان داشت: از آنجا که ما مصرف کننده علوم انسانی هستیم و علوم انسانی ما با نگاه غیر توحیدی و غیر الهی بحث و بررسی و تولید می‌شود و با توجه به اینکه در این زمینه‌ها کار‌های اندکی از سوی ما انجام شده است و فضای مناسبی برای ارائه تعالیم اسلامی برگرفته از علوم انسانی نبودیم به همین دلیل وجه غالب علوم انسانی غربی شد.

وی با بیان اینکه فرصت فراهم شده امروز در واقع کمک می‌کند که علوم انسانی برگرفته از علوم الهی و ادیان ابراهیمی بیشتر خودش را نشان دهد و فضایی برای انتشار و تبدیل به گفتمان غالب شود، تصریح کرد: در واقع این علاقه در بین اندیشنمدان و پژوهشگران دینی وجود دارد که علوم انسانی به دنیا معرفی شوند که برگرفته از آموزه‌های انبیای الهی و ادیان ابراهیمی باشد.

معاون علمی آستان قدس رضوی گفت: با توجه به اینکه کاردینال‌های مسیحیت امکانات رسانه‌ای و دسترسی فوق العاده‌ای در دنیا دارند و در عین حال منبع رجوع سایر محققان و اندیشمندان و دانشجویان هستند می‌شود انتظار داشت که دستاورد‌های علمی ما در حوزه علوم انسانی اسلامی با سرعت و وسعت بیشتری گسترش پیدا کند؛ بنابراین باید این فرصت و ارتباطات را غنیمت شمرد.

وی بیان داشت: در حال حاضر تلاش‌های گسترده مخربی برای انحراف دین و در نهایت عدم انتشار دین و معارف الهی در جهان وجود دارد؛ ما باید تلاش کنیم تا فرصت‌های مناسب را رقم بزنیم. گروه‌ها و ملت‌هایی می‌توانند در دنیا سرآمد باشند که یا خلق فرصت کنند و یا از فرصت‌های موجود به نحو مطلوب استفاده کنند که می‌توان از این فرصت به نفع بشریت و انسانیت برای تحکیم ارزش‌های الهی بهره برد.

بر اساس گزارش وسائل، حجت الاسلام وحدتی شبیری زنجانی، رئیس دانشگاه علوم اسلامی در این نشست به بررسی فرصت‌های مشترک برای اسلام و مسیحیت در عرصه تبلیغ پرداخت و همچنین جمیله علم الهدی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، نسبت بین تعلیم و تربیت و زن را مورد بررسی قرار داد.

کاردینال ژان مارک آولین، نماینده پاپ و کاردینال لوگال، عضو شورای واتیکان به بررسی تربیت دینی از دیدگاه ادیان و هانری دو لهوگ ریاست حوزه علمیه مسیحیت و کاتولیک به بررسی چالش‌های به وجود آمده بین مردان و زنان متأهل با مذاهب مختلف در راستای تحکیم خانواده و تربیت فرزندان پرداخت.

گفتنی است، مشروح این نشست به زودی در پایگاه تخصصی فقه حکومتی وسائل منتشر می‌شود./202/241/ح
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
اوقات شرعی
۰۹ / ۰۱ /۱۴۰۳
قم
اذان صبح
۰۵:۳۳:۱۱
طلوع افتاب
۰۶:۵۸:۱۴
اذان ظهر
۱۳:۱۱:۵۳
غروب آفتاب
۱۹:۲۴:۵۴
اذان مغرب
۱۹:۴۱:۵۲